Over Ons

NLbeurs.nl is een online informatieve beleggingsencyclopedie welke voorziet in inhoudelijk educatieve financiële kennis over sterk uiteenlopende financiële onderwerpen. Verpakt in leerzame handleidingen behandelen wij o.a. De aandelen markten, beleggingsfondsen, index trackers, opties, obligaties, bedrijfseconomie en nog veel meer. Deze site bevat uitgebreide tutorials (handleidingen), een woordenboek en gratis leerzame artikelen met beursgerelateerde onderwerpen van hoogwaardige expertise. Kortom alles over investeren en beleggingskennis voor zowel de beginnende als de meer ervaren actie belegger.

De basisfilosofie van NLbeurs is dat u de meest geschikte kandidaat bent om het eigen kapitaal te beheren. Niemand geeft meer om uw kapitaal dan uzelf. Beleggen, traden, investeren en financieel denken is niet alleen een wetenschap voor hoogopgeleide mensen. Iedereen kan het leren met een goede inzet, doorzettingsvermogen en een beetje talent. En toch blijven mensen geïntimideerd door de wereld van beleggen. Deze website probeert u door de moeilijkheden en lastige begrippen heen te loodsen en maakt een begin met beleggen, of voorziet juist in handvaten om nog verder te ontwikkelen als actief belegger.

Experts en toegewijde schrijvers

Experts en toegewijde schrijvers hebben ook de mogelijkheid artikelen toe te zenden aan NLbeurs. Wij bieden graag goede informatie en hoogwaardige artikelen over de financiële markten. Onze zoekvriendelijke artikeldatabase met uiterst originele content geven e-mail nieuwsbrief publishers de mogelijkheid nieuwe artikelen bij te sluiten in hun volgende nieuwsbrief.

Waarom zou u uw origineelste en kwalitatief beste artikelen toezenden aan NLbeurs?

Omdat u een kans krijgt op explosieve groei in exposure, een boost in toenemende betrouwbaarheid en u in essentie een gratis advertentiemogelijkheid krijgt. Onderaan in de infobox is het namelijk mogelijk informatie te verschaffen over uzelf, uw bedrijf en uw website. Dit stelt u in staat mee te kunnen profiteren van voorgeselecteerde doelgerichte bezoekers (traffic) die weer naar uw website worden gelinkt. En als publishers naar onze site komen en uw artikelen worden geselecteerd en verzonden aan hun klanten, verkrijgt u wederom gratis advertenties over uw bedrijf. En hoe hoger de kwaliteit van uw artikelen des te groter uw kansen worden op toenemende distributie via nieuwsbrieven; het welbekende sneeuwbaleffect.

Potentiële nieuwsbriefpublishers zijn verplicht om uw infobox te vermelden met uw website en minibiografie. Zonder permissie van de auteur mogen zij niet zomaar teksten en artikelen aanpassen.

Wij weten dat alle artikelen en onderwerpen nog niet volledig zijn uitgewerkt of geupload. Onze excuses hiervoor. Wij werken er hard aan om de meest uitgebreide en complete beleggingsgids van Nederland te worden.

Welkom op de site over beleggen en investeren!

Met vriendelijke groet,

Redactie van NLbeurs

 

Realtime koersen AEX, AMX en AScX, koersen buitenland, beursnieuws, grafieken, analyse en opinie. Artikelen voor beginners en professionals. Beleggen begint bij nlbeurs.nl.

Lees alle artikelen

Voor al uw vragen
Stefan Nguyen info@nlbeurs.nl